Beesel – Vierdeklasser Bieslo (4E) is afgelopen zondag in Beesel tegen de eerste competitienederlaag aangelopen. Na een 2-0 voorsprong verloor de formatie van trainer Har Bessems uiteindelijk met 3-4 van BEVO.

Bieslo leek het gemakkelijk te krijgen. Noud Schoolmeesters scoorde al in de vierde minuut de 1-0, waarna routinier Sil Gubbels de 2-0 op het bord bracht. De gasten uit Beringe toonden echter veerkracht en kwamen voor de rust langszij via twee treffers van Sjors van Horen. Na de hervatting was Bieslo lange tijd beter. Sjors Lenssen zorgde voor 3-2. Maar net als in de uitwedstrijd tegen Reuver (2-2), toen Bieslo een voordelige 0-2 marge verspeelde, ging het mis. Kevin Vossen van BEVO maakte gelijk (3-3). Zijn ploegmakker Sjoerd van Berlo dompelde Bieslo in rouw: 3-4. Ondanks een fel slotoffensief viel de gelijkmaker niet.

Net als Bieslo wacht streekgenoot Reuver (4E) nog altijd op de eerste competitiezege. De ploeg van trainer Martin Niemans leed afgelopen zondag een pijnlijke 5-3 nederlaag bij HBSV. Tijdens de pauze keek Reuver tegen een 3-0 achterstand aan. Die marge werd in het tweede bedrijf netjes weggepoetst (3-3) via doelpunten van Donné van der Weide, Tom Vullers en Ruud Zegers. Reuver ging daarna op zoek naar de winst. De treffers vielen echter aan de andere kant. Danny Kraus bracht HBSV opnieuw aan de leiding (4-3), waarna Stan Canjels de beslissing forceerde: 5-3.