Roermond – Een 18-jarige man uit Venlo is zondagavond neergeschoten op de parkeerplaats van een fastfood restaurant bij het Retailpark. Volgens getuigen zou er drie tot vier keer geschoten zou zijn op de man, waarbij hij in de lies en de arm geraakt zou zijn. Een traumahelikopter werd opgeroepen om medische assistentie te verlenen waarna hij per ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. De dader of daders zijn vooralsnog spoorloos.

Waarom de man beschoten moest worden word door de politie onderzocht. Ten tijde van de schietpartij was het druk op de parkeerplaats, wonderbaarlijk dat er niet meer slachtoffers zijn gemaakt.  Zij wil voor haar onderzoek in contact komen met personen die meer informatie hebben. Zij kunnen die telefonisch doorgeven via 0900-8844 of anoniem bij M. via 0800-7000. Ook kan digitaal melding worden gemaakt via het tipformulier. Alle informatie, hoe beperkt ook, kan van waarde zijn om deze zaak op te lossen.

De parkeerplaats was gedurende de hulpverlening en onderzoek afgesloten. Mensen die klaar waren met eten konden daardoor nog niet naar huis.