Reuver – In het onderzoek naar de overval op de supermarkt in Swalmen heeft de politie twee aanhoudingen verricht. Dinsdagmorgen zijn in Reuver twee minderjarige jongens van 15 en 17 jaar, op hun thuisadres, aangehouden. Het totaal aantal aanhoudingen staat daarmee op vier personen.

Het onderzoek dat direct na de overval op maandagavond 20 januari werd opgestart leidde dinsdagmorgen tot de aanhouding van weer twee minderjarige verdachten. De jongens werden dinsdagmorgen, in hun woning in Reuver, door de politie aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de overval.

Voorlopige hechtenis verlengd
Op de avond van de overval hield de politie al twee andere verdachten aan, een 15-jarige en een 17-jarige inwoner uit Venlo. De voorlopige hechtenis van deze twee verdachten is, afgelopen vrijdag, na de voorgeleiding bij de rechter commissaris met veertien dagen verlengd.

Bedreiging met mes
Maandagavond 20 januari, rond kwart voor negen, kreeg de politie de melding van een overval op de supermarkt aan het Sint Jansplein. Een groepje jongeren was in de supermarkt en ze bedreigden de kassamedewerkers met een mes. Bij de overval werd geld en sigaretten buit gemaakt. De overvallers vluchtten te voet.