Reuver – De tent staat traditiegetrouw na de carnaval, organisatie en partners zijn druk bezig om alle zaken te regelen om vrijdagavond te kunnen starten. Dit is tevens de eerste volwaardige editie van Tentfieës bij de manege in plaats van het Raadhuisplein na protesten door de omwonende. Stichting Events4You is blij dat de maatregelen nu dusdanig zijn versoepeld dat ze na 2 jaar weer een mooi evenement mogen organiseren.

Natuurlijk hadden ze het in de voorgaande weken al gehoopt en waren ze achter de schermen al bezig de voorbereidingen. Nu ze écht groen licht gekregen hebben gaan ze nog een tandje harder! Vrijdagavond tijdens ‘I love 90s’ is het weer ouderwets genieten op hits uit de jaren 90, met onder andere de Party Animals en Jan Wayne. Zaterdag organiseren ze ‘Fout Maar Goud’, waar het feestje los barst met René Karst, de PartyfrieX en meer!

Aan de kids is ook gedacht, want óók zij verdienen na al die tijd weer een feestje. Op zaterdagmiddag 12 maart komt Telekids een spetterende show verzorgen en zal Rokke Billy zijn kunsten komen vertonen. Deze middag is gratis toegankelijk, hiervoor hoeft geen ticket gekocht te worden, maar vol = vol!