Reuver – De organisatie Events 4 You kijkt tevreden terug op Tentfeest 2018 afgelopen weekend. Over beide dagen (vrijdag en zaterdag) trok het evenement dik 3000 bezoekers aldus Ralp Boll namens de organisatie. Met onder andere namen op het programma als Cascada, Lasgo, Lawineboy’s & DJ Coenio was het een breed programma voor een breed publiek.

De ligging in het centrum is ideaal voor de bereikbaarheid, echter levert dat ook overlast op voor omwonende. De organisatie is nauw betrokken met de buurt rondom het centrum om overlast zoveel mogelijk te beperken. Zo werd afgelopen weekend elk uur geluidsmetingen gedaan door een extern bedrijf om het geluid rondom de tent te monitoren. Eerste reacties van omwonende leerde dat zij dit jaar minder geluidsoverlast hadden ondervonden dan eerdere edities van het Tentfeest.

Nu het Tentfeest achter de rug is, is men al druk bezig met de voorbereidingen van de Beachparty. Iets van het programma wil Ralph nog niet verklappen, alleen dat er grote/bekende namen op het programma staan die afgelopen jaar op diverse grote festivals hebben gespeeld.

Klik op de afbeelding voor meer foto’s