Roermond – De bewoonster van een woning aan de Alexander Idenburgstraat heeft angstige uren mee gemaakt na een woningoverval. Twee personen hebben haar woning weten te betreden terwijl zij op haar slaapkamer was. Toen zij daar gezien werd door de overvallers kreeg zij een mes op de keel gezet en werd zij gedwongen om de kluis te openen. Vervolgens werd ze vastgebonden waarna de overvallers ongestoord verder konden gaan.

Pas tegen drie uur kon zij de politie alarmeren. Zij hebben nog in de omgeving gezocht naar de daders, daarbij is ook gebruik gemaakt van een speurhond, helaas zijn zij niet meer aangetroffen.

De politie stelt een onderzoek in de gewapende overval. Vermoedelijk heeft de overval ergens plaatsgevonden tussen vrijdagavond 23.00 uur en zaterdagochtend 03.00 uur. De bewoonster is ter plaatse gecontroleerd door ambulance personeel, maar raakte niet gewond bij de overval aldus de politie.

Heeft u heeft u informatie die belangrijk kan zijn om deze overval op te lossen dan kunt u bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto: AVLimburg