Foto: AVLimburg

Reuver – De hulpdiensten zijn vrijdagmiddag einde van de middag massaal uitgerukt naar het buitengebied van Reuver nadat een personenauto met meerdere inzittende tegen een boom is gereden. Dat gebeurde op de Bergerhofweg, ter hoogte van de visvijver. Daarbij raakte vier personen ernstig gewond, een 19 jarige man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Zover bekend raakte bij de aanrijding geen andere voertuigen betrokken. Bij de inzet van de hulpverlening werden meerdere ambulances, brandweer voertuigen en een traumahelikopter ingezet.

Kort na de aanrijding arriveerde al snel familie en vrienden van de inzittende, een uur later maakte de politie bekend dat een persoon is overleden. De weg is lange tijd afgesloten geweest voor verkeer vanwege de hulpverlening en aansluitend onderzoek.

Politie onderzoek
De politie doet verder onderzoek naar de oorzaak van dit ongeval. Was u in de buurt en heeft u iets gezien of gehoord? Heeft u mogelijke camerabeelden? Of heeft u andere relevante informatie? Dan komen wij graag in contact met u. Bel 0900-8844 of anoniem via 0800 7000.

Foto: AVLimburg