Reuver – Op zaterdag en zondag 23 en 24 juni a.s. vindt het Concours Hippique Reuver plaats. Traditiegetrouw vormt Hippisch Centrum De Vossenkuil, prachtig gelegen aan de rand van het dorp aan de Bergerhofweg, het toneel voor (paarden-)topsport.

Voor de niet-paardensporters: een Concours Hippique is een wedstrijdevenement binnen de paardensport. Het bestaat meestal uit meerdere onderdelen zoals springen en dressuur. Soms worden er ook showelementen opgenomen in het programma.

Het Concours Hippique in Reuver wordt georganiseerd door HSV De Paardenvriend. Het organiseren van wedstrijden en evenementen is versleuteld in het DNA van De Paardenvriend. Elk jaar worden er meerdere wedstrijden georganiseerd waaronder dus een groot Concours Hippique (CH). Uitgangspunt is om mooie wedstrijden te organiseren waarin plezier voor mens en dier voorop staat.

De afgelopen jaren werd veel geïnvesteerd in Hippisch Centrum De Vossenkuil. Zo werden prachtige all-weather bodems aangelegd, schitterende omheiningen geplaatst, de parkeerterreinen verhard en is er veel aandacht besteed aan de aankleding. Dit alles geeft Hippisch Centrum De Vossenkuil een unieke uitstraling en positie in het Limburgse land.
Op zaterdag 23 juni is er voor de pony’s springen én dressuur en voor de paarden alleen springen. Op 24 juni is er voor de paarden zowel springen als dressuur.
Omdat nog niet alle inschrijvingen binnen zijn, zijn de aanvangstijden nog niet definitief. Naar alle waarschijnlijkheid is dit op beide dagen 10.00 uur. De toegang is gratis, publiek is van harte welkom.