Reuver – Een jonge man is zaterdag einde van zaterdagmiddag bij Drakenrijk gewond geraakt nadat hij bij het duiken ongelukkig in het water kwam. Omsteeks 18.00 is de brandweer gealarmeerd voor het redden van een tiener die zich op een luchtbed op het water bevond. De tiener was op een speeltoestel dat zich ongeveer 30 meter verder in het water bevond ongelukkig terecht gekomen, en gaf aan dat hij last had van nekklachten.

De aanwezige vrienden hebben de jongeman die zich op een luchtbed bevond, vastgehouden in de nabijheid van het speeltoestel. De gealarmeerde brandweer heeft bij de tiener een nekbrace aangebracht en vervolgens naar de kant gehaald middels een daarvoor bestemd vlot. Eenmaal aan de kant is de tiener overgedragen aan de aanwezige medische diensten. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Roermond.

Het ongeval zou zijn gebeurd op het onlangs geopende AquaPark op het Drakenrijk. Er zal bekeken worden hoe het heeft kunnen gebeuren, zodat herhaling kan worden voorkomen.