Reuver – Op vrijdag 24 september start Rijkswaterstaat met asfaltwerkzaamheden aan de A73 tussen Roermond richting Venlo. De snelweg is vanuit Roermond richting Venlo afgesloten. De op/afrit Beesel is ook afgesloten. In zuidelijke rijrichting vanuit Belfeld/Venlo richting Reuver is de snelweg wel open. Zowel gemeente Beesel als Venlo verwacht veel (zwaar) sluip- en zoekverkeer in het buitengebied, en wil ter bescherming van de weg, verkeersveiligheid en leefbaarheid in Reuver, ook alle wegen tussen Reuver en Belfeld volledig afsluiten.

Het is een onaanvaardbaar risico om het verkeer wat normaal gesproken via de snelweg rijdt via de beschadigde Rijksweg om te leiden.

Dit betekent dat alle wegen tussen Reuver en Belfeld tussen vrijdag 24 september 21.00u en maandag 27 september 5.00u voor al het gemotoriseerd verkeer worden afgesloten. De hulpdiensten, de buslijn en (brom)fietsers kunnen wel gebruik maken van de wegen. Het gaat hierbij om de volgende wegen: A73 van Roermond naar Venlo, de Rijksweg, Polderweg, Oude Molenweg, De Beuckelen, Ronkenstein/Reuverweg en de Krommehoek/Krommehoekerweg.

Omleidingsroute richting Venlo
De omleidingsroute richting Venlo is als volgt: neem de A73 tot aan de N280 (afslag 19) dan richting Weert, daarna via afrit Haelen de weg vervolgen over de Napoleonsbaan (N271), tot aan Venlo.