Amsterdam – Vijftig inwoners van Reuver uit postcodegebied 5953 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. De opnames zijn afgelopen week al geweest, volgens nog onbevestigde geluiden zou er iemand van de delegatie daadwerkelijk een prijs gewonnen hebben.

Joost uit Reuver was één van de gelukkigen die afreisde naar de studio in Amsterdam: “Ik heb er ontzettend veel zin in! Als ik aan de desk kom te staan en ik moet een koffernummer kiezen, dan kies ik voor nummer 21 of 23. Dat zijn de verjaardagen van mijn vrouw en kinderen, dus dat moet geluk brengen!” laat hij vooraf de opnames weten bij RTL.

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
De vijftig inwoners uit Reuver zijn samen met inwoners uit negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners uit Reuver is zondag 9 september van 20.00-21.30u bij RTL 4 te zien.