Reuver – Van 22 tot en met 24 oktober viert BillyBird Park Drakenrijk hun gloednieuwe Herfstfestival. Tijdens dit evenement is het park van 16.00 tot 23.00 uur geopend en is er van alles te beleven. Zo kunnen gasten deelnemen aan twee verschillende spooktochten, waaronder een niet enge tocht voor de jongste kinderen.
De twee spooktochten worden gecategoriseerd voor kinderen tot 12 jaar en kinderen vanaf 12 jaar. De tocht voor de jongste groep, genaamd Gruwelrijk, zal een niet enge tocht door het park zijn. De spooktocht voor 12 jaar en ouder zal een stukje griezeliger zijn.

Naast de spooktochten kunnen gasten in een tent genieten van griezelige hapjes, betoverende drankjes en verschillende spellen voor jong en oud. Ook zal de FeestDJ voor een kinderdisco zorgen. Buiten staat de gasten een spectaculaire vuurshow te wachten. Leden van BillyBird kunnen gratis naar Het Herfstfestival, dag-gasten kunnen met een dagticket toegang tot het park krijgen. De spooktochten zijn los bij te boeken via de website.