Belfeld – Een luide knal was in de nacht van zaterdag op zondag duidelijk te horen door de straten van Belfeld toen er voor een woning aan de Kerspelstraat een vuurwerkbom ontplofte aldus berichten op sociale media. De voordeur van de woning moest het ontgelden en werd door de klap zwaar beschadigd. Politie, brandweer en ambulance spoedde zich naar het adres, ook verschillende omwonende die wakker zijn geschrokken kwamen naar buiten.
De politie begon meteen met een onderzoek naar de dader(s) van de vuurwerkbom, ambulance ontfermde zich over een bewoner van het getroffen adres dat gewond was geraakt. Brandweer deed een controle om er zeker van te zijn dat er geen vuurwerk resten aan het smeulen waren, nadat zij het sein veilig hebben gegeven begon de politie met een onderzoek.

Vooraf de explosie zou er een ruzie zijn geweest laat de politie weten. De politie doet verder onderzoek naar de betrokkenen. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. De politie zoekt getuigen van de ontploffing. Die kunnen zich melden via bijgaand tipformulier of door te bellen met 0900-8844.