Reuver – Paul Hufman stopt na 36 jaar als huisarts in Reuver, dat blijkt uit een brief die de huisartsenpraktijk deze week verspreidde. De eerste werkdag van Hufman begon op 6 juni 1983, toen nog in de parktijk van doktor Crasborn aan de Wilhelminalaan. Die praktijk verhuisde later naar ‘De Punt’ aan de Broeklaan waarna alle huisartsen zich verenigde in het pand van het Vloot aan de Rijksweg. Inmiddels is de parktijk ProVita aan de Broeklaan 6 jaar in gebruik.

In de brief spreekt Hufman zijn waardering en trots uit voor alle herinneringen van alle patiënten. Met name voor het geduld dat de patiënten bij de altijd maar uitlopende spreekuren heeft de arts veel respect.

Het vertrek van Hufman gaat niet geruisloos voorbij, op zaterdag 7 december is er een afscheidsreceptie in de schakel van 14:00 tot 17:00. De Alzheimer Rally is een benefietrally waaraan Hufman zich jaarlijks voor inzet en deelneemt, in plaats van cadeaus, ziet de arts een donatie naar het goede doel om het onderzoek van het Alzheimercentrum VUMC in Amsterdam te steunen. Wie niet in de gelegenheid is om bij de receptie te zijn, maar wel de arts wil steunen, kan een bedrag op de praktijkrekening overmaken o.v.v. AlzheimerVUMC op NL22RABO0143616307.