Reuver – Op de A73 tussen Reuver en Belfeld zijn dinsdagavond meerdere auto’s betrokken geraakt bij verschillende ongelukken. Een auto raakte omstreeks zeven uur door onduidelijke oorzaak van de snelweg en kwam zwaar beschadigd in een droge sloot terecht. Hulpdiensten rukte met vele eenheden uit, meerdere politie voertuigen, twee brandweer voertuigen, drie ambulances, solo-ambulance en een traumahelikopter. Eenmaal ter plaatse bleken de verwondingen mee te vallen, de helikopter kon daardoor al snel geannuleerd worden.

Tijdens de hulpverlening kwamen nog eens twee andere auto’s met elkaar in botsing. Meerdere ambulances kwamen ter plaatse om hulp te verlenen aan alle betrokkenen. De inzittenden zijn door ambulancepersoneel nagekeken, niet bekend of iemand mee is genomen naar het ziekenhuis. Zover bekend raakte twee personen licht gewond.

De bestuurder en bijrijder van deze wagen in de sloot werden aanvankelijk niet door de hulpdiensten bij het voertuig aangetroffen. Mogelijk hadden ze de plek van het ongeluk verlaten om hulp te halen. Eenmaal terug zijn ze gecontroleerd door ambulance personeel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Vanwege de hulpverlening is de snelweg richting het zuiden enige tijd afgesloten geweest, bij het bergen van de betrokken voertuigen werd een rijstrook weer vrijgegeven.