Reuver – De politie heeft dinsdagavond twee mannen aangehouden in een trein richting Roermond. Meerdere bronnen melden tegenover Ruiver.nl dat er na station Tegelen een gevecht ontstond tussen een conducteur en een reiziger zonder vervoersbewijs en identiteitsbewijs, toen hij niet wilde mee werken aan de afhandelingsprocedure.

Op station Reuver werden andere reizigers verzocht achter uit te stappen, zodat de man mee kon naar het station in Roermond zodat de politie hem kon inrekenen. Echter kwam de man in opstand waarna de machinist besloot meteen door te rijden voordat de mannen kon ontsnappen.

Een andere reiziger had geen lust in de vertraging, en trok aan de noodrem om alsnog uit te kunnen stappen. Met meerdere eenheden haalde de politie bij de overweg aan de Rijksweg twee mannen uit de trein. De man die vermoedelijk aan de noodrem trok, zou volgens een passagier geen identiteitsbewijs op zak hebben, waarna hij mee moest naar het bureau. De rit richting Roermond kwam vervolgens de vervallen, de trein is terug gereden naar het station Reuver.

Foto: David Dunnaway

Oproep:
Heeft u foto’s, video’s of aanvullingen in tekst bij dit bericht?
Stuur ze door naar onze redactie via info@ruiver.nl.