Reuver – De politie is op zoek naar getuigen van een steek incident op het Raadhuisplein afgelopen zaterdag in Reuver. Een grote groep uit Someren had een jaarlijs uitstapje, en was neergestreken bij een horecagelegenheid aan de Pastoor Vranckenlaan.

Na een gezellig avond wilde de groep tegen drie uur ’s nachts weer naar huis. Door nog onduideijke redenen ontstond er een opstootje met een andere groep. Volgens getuigen ging dat gepaard met duuw en trekwerk. Bij het instappen in de bussen ontdekte een 26-jarige man dar hij meermaals gestoken was. Hij werd meteen naar het ziekenhuis gebracht, na behandeling mocht hij zijn weg naar huis verder vervolgen waarna hij ook aangifte heeft gedaan.

De politie heeft met getuigen gesproken, maar niemand heeft gezien wie er een mes gebruikt heeft. Ook is niet duidelijk of de steekwonden zijn aangebracht tijdens het opstootje. Op camerabeelden heeft de politie nog niet kunnen achterhalen wie er een mes op zak heeft.

Indien er getuigen zijn die iemand met een mes hebben gezien, of weten wie er een mes op zak had, worden opgeroepen zich te melden bij de politie via 0900-8844.