Melick – Een bestuurder van een witte Volkswagen Golf heeft in de nacht van dinsdag op woensdag heel veel geluk gehad toen hij met zijn voertuig van de weg raakte tussen Melick en St Odilienberg op de N293. Door nog onduidelijke redenen schoot hij vlak voor de brug over de Roer naast de balustrade en kwam op zijn zij terecht in een lager gelegen weiland.

De bestuurder heeft het voertuig met weinig verwondingen zelf kunnen verlaten. De hulpdiensten werden al snel gealarmeerd, al was de bestuurder daarmee niet tevreden. De man was bijzonder ernstig geagiteerd, meerdere eenheden werden opgeroepen om de man die inmiddels geboeid was onder controle te houden. Een goede vriend van de bestuurder arriveerde korte tijd na het ongeval per taxi om de man tot rust te praten. De bestuurder is uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek en behandeling van zijn verwondingen.

De N293 is enige tijd afgesloten geweest voor de hulpverlening en berging van het voertuig. Een berger heeft het zwaar beschadigde, zo niet total loss geraakte voertuig uit het weiland kunnen takelen.