Beesel (inzending) – Informatieavonden gepland voor het Long Course Weekend dat gehouden wordt van 17 tot en met 19 mei komend jaar.

Long Course Weekend is een uniek evenement dat atleten de kans biedt om de drie disciplines van een triatlon (zwemmen, fietsen en hardlopen) verspreid over drie dagen af te leggen. Met zwemmen op vrijdag, fietsen op zaterdag en hardlopen op de zondag staat Long Course Weekend garant voor een feestweekend vol sport. Daarnaast is er keuze uit verschillende afstanden per discipline, zodat iedereen, jong en oud, een sportweekend op maat kan maken.

Maatregelen
Naast een geweldig sportweekend ontkomen we helaas ook niet aan enkele maatregelen op bijvoorbeeld gebied van verkeer. Hoewel enkele weken voorafgaand aan het evenement nog een brief volgt met route- en bereikbaarheidsinformatie, willen we u graag alvast vroegtijdig informeren op één van de informatieavonden. Onderaan deze brief vindt u de data en locaties per dorpskern.

Event van de gemeenschap: side events
De gemeente Beesel is gastvrouw (host city) en gaat ervoor om Long Course Weekend Holland – Beesel een evenement van de hele gemeenschap te laten worden. Zo is stichting Beesel Bruist al nauw betrokken en zijn de eerste enthousiaste reacties van de basisscholen op de Kids Run al binnen. Wellicht zijn er verenigingen en organisaties geïnteresseerd om iets te organiseren ter ondersteuning van het Long Course Weekend Holland – Beesel. Ook dat komt deze avond aan bod. Heeft u ideeën? Ook dat horen we graag tijdens de avond of mail naar lcw@beesel.nl.

Mooist versierde straat
Ook staan we op deze informatieavonden stil bij de inwoners van de gemeente Beesel. Tijdens het eventweekend krijgt de meest betrokken straat langs het parcours een cheque voor een compleet verzorgde straatbarbecue: het LCW Holland – Beesel team komt later in het jaar voor jullie barbecueën en zorgt voor een drankje.

Kortingscode
Daarnaast hebben we voor inwoners van de gemeente Beesel een kortingscode voor Long Course Weekend Holland – Beesel in het leven geroepen. Met de code “gembee20” ontvangen alle inwoners van de gemeente Beesel 20% korting op iedere inschrijving voor LCW Holland – Beesel.

Data en locaties:

Locatie

Aanvang

Dinsdag 13 november 2018

Zalencentrum De Schakel Broeklaan 2, Reuver

19:30 uur

Woensdag 28 november 2018

Herberg de Bongerd Markt 13, Beesel

19:30 uur