Offenbeek (inzending) – Het burgerbosbestuur vindt het belangrijk om goed contact te onderhouden met haar bosvrienden. Boomadoptanten, vrijwilligers en sponsoren zijn van harte welkom om mee te praten. Ook mensen die van plan zijn om in de toekomst een boom te planten zijn van harte welkom. De info-avond is op woensdag 17 januari 2018.

Wij willen samen met terug- en vooruitkijken. U kunt met ons meedenken over de koers die we als burgerbos gaan varen. Daarnaast besteden wij dit jaar aandacht aan de Keltische boomhoroscoop. Bomen duiden je lot en karakter. Wat astrologie is weet iedereen zo langzamerhand wel. Bijna elke geïnteresseerde kan je vertellen dat het te maken heeft met het tijdstip waarop je geboren bent, en met de stand van de planeten op dat moment. Veel minder bekend is het systeem van de oude Kelten. Volgens hen wordt je karakter bepaald door de boom die in je geboorteperiode heerst. De eigenschappen van je levensboom hebben een sterke invloed op persoonlijkheid, gedrag en levensloop. Wat staat er in jouw persoonlijke horoscoop geschreven?

Plaats:
Parochiehuis Reuver, Past Vranckenlaan 6 (de ingang is gelegen tussen de kerk en het voormalige klooster) Aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.45 uur. Meer info op www.burgerbos.nl .

De volgende plantdag is op zondag 18 maart 2018.