Reuver – Op woensdagmiddag 10 januari 2018 houdt de gemeente Beesel wederom de kerstbomenactie. Net als in voorgaande jaren kunnen kinderen t/m 12 jaar kerstbomen inleveren bij de gemeente. Voor elke ingeleverde kerstboom krijgt men een lot en wordt er een lolly uitgedeeld.

Ook dit jaar hebben Landalde Lommerbergen en de Gemeente Beesel weer voor leuke prijzen gezorgd.

3 hoofdprijzen hoverboard/Seat
bioscoopbonnen
3 gezinskaarten Toverland
giftcards van Intertoys
Gesponsord door de Landal de Lommerbergen:
100 x zwembad entree voor 1 persoon
10 x kinderfeestje zwembad 4 personen
10 x kinderfeestje bowlen 4 personen
10 x kinderfeestje midgetgolf 4 personen
10 x 1 uur bowlen max. 8 personen
10 x 1 uur midgetgolf 4 personen

Wat is er veranderd?
Vorig jaar zijn er veel vragen van ouders geweest over het systeem met de enveloppen die de kinderen kregen met eventueel een prijs erin. Dit jaar gaan we dit anders aanpakken. Ieder kind krijgt een lolly en een lootje voor elke kerstboom die gebracht wordt. Donderdagochtend trekt de burgemeester uit de 3 potten met lootjes (Beesel, Reuver en Offenbeek) het aantal lootjes waar prijzen voor beschikbaar zijn. Dit maken wij gelijk bekend via onze Facebookpagina en op de website van de gemeente Beesel. De kleine prijzen kunnen afgehaald worden op de gemeenteloods en de hoofdprijzen worden zoals gebruikelijk uitgereikt bij de Lommerbergen.

Plezier voor kinderen!
Een vriendelijk verzoek om de kinderenzoveel mogelijk bomen te laten verzamelen. Het is nietde bedoeling dat ouders met vrachtwagens, bestelwagens grote aantallen bomen komen brengen. Dit bederft het plezier van de kinderen die er veel moeite voor doen.

De kerstbomen kunnen ingeleverd worden vanaf 14:00 uur tot 16:00 uur op de navolgende locaties:

Beesel grasveld Heyackerstraat
Reuver grasveld Vogelsweide
Offenbeek grasveld t.o. basisschool de Meander

Op woensdag 17 januari 2017 worden de hoofdprijzen uitgereikt in de Plaza van Landal de Lommerbergen.

Om 15:00 uur gaan we met de hoofdprijswinnaars eerst een uurtje bowlen onder het genot van een drankje, daarna worden de hoofdprijzen uitgereikt door burgemeester Mevr. Petra Dassen. Aansluitend een fotomoment met Puk en Pelle.