PUUR Theater speelt ‘Gruwelijk Grappig’

Gruella’s zoektocht naar geluk loopt vreselijk uit de hand, maar gelukkig zijn daar Mario, de Magische Schelp en Robin Hood. Komt de hulp op tijd en is het schattig ogende koekemannetje echt zo lief…? Gelukkig houden de roddelende biggen op het dorpsplein alles nauwlettend in de gaten…“Everybody loves Cookie!” Humor, spanning en actie in Gruwelijk Grappig!

In deze hilarische familievoorstelling voor jong en oud legt de jeugd van PUUR Theater Reuver de lat zowaar nóg hoger; het script voor deze productie is niet alleen zelf geschreven, Gruwelijk Grappig werd ook in eigen beheer geregisseerd en biedt plaats aan alle leden die de vereniging rijk is. En dat is vrij uniek. Sinds haar oprichting in het najaar van 2015 telt de club inmiddels maar liefst ruim vijftig leden in de leeftijd variërend tussen 7 en 23 jaar. Een garantie voor een gezellig uitje voor elke leeftijd!

De kaartverkoop voor beide voorstellingen in De Schakel is inmiddels gestart, kijk op www.puurtheaterreuver.nl/gruwelijkgrappig voor online reserveren. U bent dan zeker van een plaats.

Wanneer?
Zaterdag 11 maart om 19.30 uur zalencentrum de Schakel (zaal open 19.00 uur) €6,50 pp.
Zondag 12 maart om 14.00 uur zalencentrum de Schakel (zaal open om 13.30 uur) € 6,50 pp.