Velden – Jada & Senna, Floor en Merel, Melissa Schuurman, Wytze Hepburn, Charena Pijnenburg, Ayla Hensgens, Menno Aben. Het zijn namen die de meesten vooralsnog niets zeggen. Hoewel ons eigen duo Jada en Senna te zien waren in de voorrondes van The Voice Kids.

Toch zijn het stuk voor stuk (piep)jonge aanstormende poptalenten uit de stal van het muziekcollectief Venlo Young. Deze en andere artiesten treden op zaterdag 15 juli voor het voetlicht in het lommerrijke Openluchttheater Velden. Die middag is er namelijk het festival Venlo Young on Stage. Het wordt een aaneenschakeling van verrassende acts. Kom en geniet.

Venlo Young on Stage in het Openluchttheater Velden begint om 14.00 uur. De entree bedraagt 5 euro en is inclusief twee consumptiebonnen.
Het Openluchttheater Velden ligt aan de Molendijk (buurtschap Hasselderheide) achter de Algemene Begraafplaats. Volg ook de nieuwe bewegwijzering vanaf de Rijksweg. Het theater is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Neem Arrivabus 83 en stap uit bij halte Hasselt/Molendijk.