Beesel – Vierdeklasser Bieslo (4E) heeft zich afgelopen zondag prima hersteld van de pijnlijke 3-2 nederlaag bij VVV’03, anderhalve week geleden. De formatie van trainer Har Bessems liet in Beesel geen spaan heel van FCV-Venlo: 5-1.

Door de zege staat Bieslo keurig in de middenmoot. De thuisclub opende sterk en kreeg al snel enkele mogelijkheden. Het verbaasde dan ook niemand dat routinier Sil Gubbels de score opende: 1-0. Vijf minuten later bracht Thijs Driessen de 2-0 op het scorebord. De Beeselnaren stoomden vervolgens door en leidden met de pauze al met 5-0 via Sjors Lenssen, een eigen doelpunt en een treffer van Noud Schoolmeesters. Na de hervatting viel er minder te genieten. Bieslo geloofde het wel en liet FCV-Venlo komen. De gasten kregen echter nauwelijks kansen. Pas diep in de tweede helft redde Joris van Vegchel de spreekwoordelijke eer: 5-1.

In dezelfde klasse ging Reuver (4E) op eigen veld fors onderuit tegen RKMSV: 0-4. De bezoekers waren heer en meester. Toon Snijders bekroonde een fraaie individuele actie met de 0-1. Toen Rob Brummans er na een klein half uur 0-2 van maakte, was Reuver in feite geklopt. De tweede helft had weinig om het lijf. RKMSV pakte uiteindelijk een verdiende 0-4 zege.