Reuver – Ieder out-en indoorseizoen staan de Limburgse kampioenschappen Dressuur op de wedstrijdkalender. Wie is de beste Limburgse dressuurcombinatie in een van de acht rubrieken?
In het weekend van 27, 28 en 29 januari 2017 valt wederom de beslissing in Reuver, waar HSV De Paardenvriend sedert 5 jaar beschikt over de mooie accommodatie Hippisch Centrum de Vossenkuil (Bergerhofweg 2, 5953 NR Reuver). Uitsluitend geselecteerde combinaties zullen deelnemen in de klasses B t/m ZZL.

De beleving bij de diverse ruiters en amazones is verschillend. De een rijdt voor de zoveelste keer een kampioenschap, de ander start voor de eerste keer.
Bij een goede wedstrijdinstelling hoort een gezonde spanning. Wat vindt de jury ervan, de begeleider, de toeschouwers en niet te vergeten de meegereisde supporters? Het blijft iedere keer weer spannend.

Op vrijdagavond komen de Z1-combinaties aan start. Op zaterdag (vanaf 8.30 uur) rijden de L1 t/m M2-combinaties. Op zondag (eveneens vanaf 8.30 uur) wordt begonnen met de klasse B, waarna de Z2 en ZZL wordt verreden.
De 4 beste combinaties van elk van de Z2 en ZZL rijden om ca. 16.30 uur een Kür op Muziek, waarmee het kampioenschap wordt beslist. In de andere klasses is de kampioen meteen na de 1e proef bekend.
De toegang is op alle dagen gratis.