Duiven – Goede scores voor Reuverse delegatie in Duiven waar de NK turnen 1e divisie werd gehouden. Inge (jeugd 1 N2) wist zaterdag 3 toestellen super te turnen. Haar eerste toestel, brug, ging helaas iets minder maar ze herstelde zich prima. Tot aan de laatste turnster was het spannend, 3e of 4e… Het werd een bronzen plak! Super gedaan Inge.

Amy mocht daarna haar finale turnen. Ze deed dit heel behoorlijk met een stabiele start op balk en vloer. Sprong turnde ze heel goed met een 13,600! Helaas was de brug deze keer minder met een val bij de afsprong. Maar veel vooruitgang van Amy gezien op dit toestel! Proficiat met je 17e plek.

En een zilvere plak op toestelfinale sprong!!
Zondag mocht Inge nog voor 3 toestelfinales gaan op het NK, sprong, brug en balk. Ze begon gelijk heel sterk op sprong en verdiende daar zilver. Op brug was het alles of niets en moesten handstanden worden geturnd en dat deed Inge helaas viel ze bij de tweede losomhandstand en werd daar 7de. Toen door naar vloer waar Inge heel strak turnde maar helaas haalde ze hiermee niet het podium maar een mooie 5de plaats. Wat een goede prestatie Inge!!!