Reuver – ‘Het waren drie fantastische dagen’ hiermee sloot de speaker de Limburgse kampioenschappen dressuur in Reuver af. Mooie sport, veel publiek, een fijn verloop van de wedstrijd, sterke kampioenen. De organiserende vereniging is dik tevreden.

De regio Limburg bestaat uit drie kringen (Noord, Midden en Zuid). Opvallend was dat er geen enkele kampioenstitel naar het noorden van de provincie ging. Het zuiden was sterk vertegenwoordigd door met name de vereniging uit Beek. In de hoogste klasse (ZZ Licht) gingen alle prijzen naar een lid van ‘de Edele Ros’ uit Beek.

Veel deelnemers starten niet graag als 1e op een kampioenschap. Dat deze angst niet geheel terecht is, bleek al meteen de 1e dag. Startnummer 1 werd uiteindelijk kampioen in de klasse Z1. Ook op de andere dagen behaalden combinaties die als 1e startten een ereprijs.

Amber Louwhoff rijdend voor de organiserende vereniging ‘de Paardenvriend’ uit Reuver (ook zij had startnummer 1) werd in de klasse B, in een sterk deelnemersveld , zeer verdiend reserve-kampioen. Op de foto de prijsceremonie van deze klasse. Klik hier voor een overzicht te downloaden van alle uitslagen.