Reuver – Dit jaar hebben maar liefst 2 Reuverse liedjes de halve finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) bereikt. Zowel de AJO (aad jeugprinse Óffebek), met het liedje ‘Dae Tore’, als de Veteranen van Revoc-VCB, met het liedje ‘Zugabe!!!’, hebben een halve finaleplaats weten te bemachtigen. Om het te schoppen tot de finale, hebben ze jullie stem nodig!

Aanstaande vrijdag, 8 januari, staat de AJO in de halve finale die gehouden wordt in de L1 studio in Maastricht. Tussen 18.00 en 20.00 uur is deze halve finale live te volgen op L1 TV en Radio. Op zaterdag 9 januari wordt deze uitzending tussen 10.00 en 12.00 uur herhaald. Kijkers en luisteraars kunnen tot een half uur na deze uitzendingen via SMS en telefoon stemmen en zo bepalen welke liedjes doorgaan naar de grote finale.

Om in de stemming te komen: de clip van Dae Tore & Zugabe:

Vind ook jij dit liedje leuk? Vind jij dat de Ruiver weer eens in de LVK finale hoort te staan?
Stem dan op “Dae Tore” (liedje 38) &  “Zugabe” (liedje 42) en zorg ervoor dat de Ruiver weer vertegenwoordigd wordt in de LVK finale!

Hoe kan gestemd worden??
Op de navolgende wijze kan na elke halve finale gestemd worden, tot een half uur na de radio- en tv-uitzending (dus op 8 januari stemmen tussen 20 en 20.30 uur, en op zaterdag 9 januari tussen 12 en 12.30 uur).Het liedje “Dae Tore” heeft nummer 38, “Zugabe” 42.  Je moet stemmen op drie liedjes, maar zorg er in ieder geval voor dat nummer 38 & 42 erbij zit!

SMS
SMS naar 4422 en stem bijvoorbeeld LVK 38 42 32. In dit voorbeeld stem je dus op lied 38, 42 en 32.
Gebruik alleen LVK voor het eerste lied en voer een spatie in tussen de nummers van de liedjes.

Bellen
Bellen kan ook en ook nu mag je maar 1 keer een stem uitbrengen per telefoonnummer.
Bel naar 0909 202 70 30 en je krijgt instructies via de telefoon. Voer een eerste lied en sluit af met een hekje(#),
voer het tweede lied in en sluit af met een hekje(#), voer het derde lied in en sluit met een hekje(#) af).