Roermond – Zondag was in Roermond het Limburgs Kanpioenschap judo voor jongens en meisjes tot 15 jaar. JC Reuver nam onder leiding van coach Rick Peeters deel met vier judoka’s. In de klasse tot 36kg streden Tessa Janssen en Bobby Derickx, De nog maar 11 jarige Tessa deed goed haar best en liet mooi judo zien, maar eindigde niet op het podium. Bobby begon war moeizaam aan het toernooi maar herpakte zich goed en pakte toch nog overtuigend de titel. Juul Peeters is de laatste tijd in vorm. Enkele weken geleden pakte ze op het toernooi van Gemert al een mooie tweede plaats. Ook nu stond Juul goed en was zeer gemotiveerd. Juul versloeg haar tegenstanders overtuigend in de voorronde. In de finale moest ze tegen, de op papier sterkste tegenstandster. Juul domineerde de wedstrijd vanaf de eerste seconde en maakte mooie worpen wat resulteerde inde gouden medaille tot 52 kg. Iris Peeters streed tot 57kg, Iris win twee wedstrijden overtuigend. Een wedstrijd had ze ook het overwicht , maar trok ze net aan het kortste eind. Iris behaalde zo een zeer verdienstelijke tweede plaats. Bobby Juul en Iris hebben zich door deze prestatie geplaatst voor het Nationale Kampioenschap tot 15 jaar, op 12 maart te Apeldoorn.