Reuver – De vrijwilligers van het Tentfieës hebben sinds woensdag hard door gewerkt, zo hard, dat de tent nu al nagenoeg klaar is voor twee dagen feest. De bar, geluid, licht, garderobe, toiletten, alles is klaar voor gebruik. De kaart verkoop loopt de laatste dagen hard op, de gene die de kaarten aan de deur willen kopen, worden teleurgesteld als de kaartverkoop blijft lopen zoals die nu gaat aldus de organisatie.

Ook mag het feest een half uur langer door gaan dan vorig jaar. In plaats van 1 uur, mag de muziek klinken tot uiterlijk 1:30, een uur later moet de tent leeg zijn van de gemeente.

DJ Henri Kicken en DJ Acces zullen oude tijden laten herleven met hits die je terug doen denken aan deze prachtige tijd. Om de avond compleet te maken zullen Alice DJ en Special D een optreden verzorgen, waarbij je in één klap terug bent in je jonge jaren. Op zaterdag is het weer aan zet voor de Steaming Pianos, onder hun nieuwe naam KaramBAM om de bezoekers te vermaken. Afgelopen zomer stonden ze al op Beachparty. Iedereen genoot toen al van deze fantastische act, en nu zijn ze terug met een nóg grotere, gekkere show. Vanaf het eerste moment wordt het publiek letterlijk en figuurlijk meegenomen in een wervelende show vol humor en interactie.

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om lockers te huren tijdens het Tentfieës Ruiver. Het voordeel hiervan is dat je je jas veilig op kunt bergen zodat je onbezorgd kunt gaan feesten.
Voor Ilove90s zijn nog tickets beschikbaar, wees er snel bij voordat het uitverkocht is. Zaterdag is de entree gratis. Voor het bestellen van tickets of meer info over het Tentfieës Ruiver kun je kijken op Events-4-You.nl.

Dé gloeilampjes uit de jaren 90 krijgen hun plekje op het evenement logo.
Dé gloeilampjes uit de jaren 90 krijgen hun plekje op het evenement logo.