Reuver – Op 18 en 19 maart is het weer zover, het Tentfieës Ruiver op de Markt in Reuver. Dit feestelijke weekend start vrijdag om 20.00 uur met de Ilove90s party. Ging jij op stap in de negentiger jaren? Dan is het tijd voor een feestje van herkenning. DJ Henri Kicken en DJ Acces zullen oude tijden laten herleven met hits die je terug doen denken aan deze prachtige tijd. Om de avond compleet te maken zullen Alice DJ en Special D een optreden verzorgen, waarbij je in één klap terug bent in je jonge jaren! Stil staan is op deze avond geen optie!
Op zaterdag vanaf 20.00 uur feesten we gewoon lekker door met de Steaming Pianos XXL, onder hun nieuwe naam KaramBAM. We hebben op de Beachparty al mogen genieten van deze fantastische act en nu zijn ze terug met een nóg grotere, gekkere show. Vanaf het eerste moment wordt het publiek letterlijk en figuurlijk meegenomen in een wervelende show vol humor en interactie!
Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om lockers te huren tijdens het Tentfieës Ruiver. Het voordeel hiervan is dat je je jas veilig op kunt bergen zodat je onbezorgd kunt gaan feesten.
Voor Ilove90s zijn nog tickets beschikbaar, wees er snel bij voordat het uitverkocht is. Zaterdag is de entree gratis. Voor het bestellen van tickets of meer info over het Tentfieës Ruiver kun je kijken op Events-4-You.nl.

tentfeiesreuiver2016