Reuver (inzending) – Op vrijdag, 13 april 2018, vindt weer de jaarlijkse oud-ijzer actie van het Philharmonisch Gezelschap Reuver plaats. De leden van de Harmonie zullen dan vanaf 18.00 uur alle adressen in Reuver en Offenbeek bezoeken en graag alle oud ijzer, dat u toch “in de weg staat” meenemen. Heeft u echter alles al opgeruimd en wilt u de Harmonie toch graag steunen, dan wordt een donatie in onze collectebussen ook zéér gewaardeerd.

Wij stellen het op prijs, als u het oud ijzer reeds aan de weg wilt klaarzetten.
Kan dit niet dan zijn wij uiteraard -tijdens onze rondgang- graag bereid het oud ijzer bij of achter uw huis op te pakken. Koelkasten en diepvriezers mogen wij helaas niet meenemen.

Jaarlijks haalt het Gezelschap zo’n 12-ton aan metalen op, goed voor een paar duizend euro. Overigens….het komt elk jaar weer steeds vaker voor dat lieden zonder vergunning reeds in de uren voor onze actie door de straten struinen en kilo’s oud ijzer voor onze (verenigings)neus wegkapen.

Derhalve vragen wij u beleefd het materiaal pas laat in de middag gereed te zetten, het liefst tussen 17.00 en 18.00 uur.

Wij danken u bij voorbaat heel hartelijk voor de steun in de vorm van oude metalen of een donatie in onze collectebussen. U steunt hiermee het Philharmonisch Gezelschap Reuver; wij belonen u daarvoor graag met onze concerten en muzikale medewerking aan plaatselijke activiteiten.