Reuver – Paul Bremmers wordt vanaf september de nieuwe voorzitter van het KVL-bestuur. Hij neemt de voorzittershamer over van Theo Reinders.

De 49-jarige Paul Bremmers is al ruim 8 jaar actief in en voor de jeugdvastelaovend in Reuver. Vanaf de oprichting is hij voorzitter van Windjbuujelsjeug oppe Ruiver, waar alle jeugdactiviteiten (kinderoptocht, kinderzitting, liedjesmiddag, jeugdprinsenbal, jeugdraad en dansgarde) binnen de Reuverse vastelaovend zijn ondergebracht. Via die weg maakte Paul Bremmers al eerder kennis met het KVL. Samen met de Windjbuujelsjeug organiseerde hij in 2013 in Reuver een voorronde van het KVL en in 2014 de grote finale van het KVL. In het dagelijks leven vervult Paul een managementfunctie bij de gemeente Beesel.

Het KVL-bestuur is ervan overtuigd met de persoon van Paul Bremmers een bevlogen, verbindende en deskundige bestuurder in haar midden te krijgen.

Paul Bremmers is de opvolger van Theo Reinders, die heeft besloten het bestuurslidmaatschap/voorzitterschap van het KVL-bestuur neer te leggen omdat hij dat lastig kan combineren met zijn werk.