Reuver – Ondanks dat de repetities zo kort voor de geplande voorstellingen noodgedwongen stil kwamen te liggen, gingen de leden van PUUR Theater niet bij de pakken neerzitten. Er werd online via ZOOM verder gerepeteerd. De vereniging heeft ‘teamspirit’ hoog in het vaandel staan en hecht belang aan verbinding tussen de leden, ondanks de afstand. En dat juist de afstand zorgt voor creativiteit kunt u horen en zien in de videoclip die PUUR afgelopen dinsdag lanceerde.

Ingefluisterd door de klanken die Arjen Lubach onlangs met zangeres Merol ten gehore bracht, ontstond het idee een eigen versie van de song te maken. Leden werd gevraagd op afstand deel te nemen aan de clip die werd geschreven door Pim Janissen, Jackie Verlinden en Yentl Evers van het PUUR Productieteam. In een online samenwerking met leadzanger Emiel Ketellapper van de band Net oët Bed werd – op afstand – samen met PUURs regisseur Yentl Evers ingezongen.

De video heeft inmiddels meer dan 2100 views op alle social media kanalen. 

Wanneer de leden de ‘echte’ repetities weer gaan hervatten is nog niet duidelijk; de geplande uitvoeringen zijn verschoven naar 6, 7 en 8 november van dit jaar in De Greswaren in Reuver. De kaartverkoop is in volle gang!