Reuver – De stomadouche van Stomydo uit Reuver is genomineerd voor de Zinnige Zorg Award van VGZ. Voor de Zinnige Zorg Award nomineerde VGZ tien zorgvernieuwingen die positief bijdragen aan de zorg voor patiënten en daarbij de kosten helpen verlagen.

Dit jaar wordt voor de tweede keer de Zinnige Zorg Award uitgereikt door zorgverzekeraar VGZ. Welke zorgvernieuwing krijgt de meeste stemmen dit jaar? Stemmen kan van 15 mei t/m 4 juni.

Vorig jaar kreeg de Reuverse innovatie aandacht in het SBS programma “Samen Sterk”. In dit programma laten ze zien hoe wij als land, als zorgverlener en als cliënt samen sterk kunnen staan.

De stomadouche maakt het eenvoudig de stoma te verzorgen aan de wastafel, maar nog belangrijker; de stomadragers voelen zich weer fris en zekerder. Ook de huid rondom de stoma verbetert. De huidconditie is van groot belang voor iedere stomadrager. Wanneer de huid goed is zullen er minder hulpmiddelen en accessoires nodig zijn, wat prettig is voor de stomadrager zelf, maar ook weer kosten bespaard. Deze verbetering van de huidconditie en kwaliteit van leven betekent veel voor stomadragers. De stomadouche is een duurzaam hulpmiddel welke op een positieve manier bij kan dragen aan het leven van mensen met een stoma. Zij kunnen hierdoor weer doen wat zij graag willen doen!

Stem tot 4 juni via zinnigezorgaward.nl op de Stomydo stomadouche. Kijk voor meer informatie op: www.stomydo.com