Gemeente Beesel – Op 18 mei is XBAZE Jump Arena, een indoor-trampolinepark, officieel geopend in de oude Fatimakerk, te gemeente Beesel. Waar bezoekers het park al vanaf 1 mei konden bezoeken, is XBAZE nu officieel geopend in het bijzijn van burgemeester Petra Dassen-Housen.


XBAZE was al in stilte geopend op 1 mei, zodat de springende bezoekers in de meivakantie al verwelkomd konden worden. Tijdens deze opening kwamen er al vele enthousiaste ‘jumpers’ kijken die graag als eerste kennis wilden maken met het indoor-trampolinepark. Deze locatie bevat onder andere een twintigtal trampolines én diverse area’s, waaronder de Jumptower, Tumblinglane en Walk the Wall.

Dat XBAZE een mooie toevoeging is voor de recreatie in gemeente Beesel, mocht al duidelijk zijn na de vele positieve reacties die zij hebben mogen ontvangen. Deze positieve sfeer werd gisteravond voortgezet tijdens de officiële opening. Met een demonstratie van turnvereniging Hercules ’03 en een workshop van Minded Motion in samenwerking met Jesse Heffels werd de avond goed gevuld.

Nu XBAZE officieel geopend is kijken de drie initiatiefnemers, Ron de Vlieger, Erik Nien en Ricardo Wassenberg, uit naar het verwelkomen van een grote variëteit aan gasten. Zo zijn onder ander recreatieve jumpers, fanatieke free-runners en peuter jumpers welkom bij het indoor-trampolinepark. Wil je graag meer informatie over XBAZE, bekijk dan de website; www.xbaze.nl.