Reuver – Het weekend begon redelijk vochtig en koud, maar zondag was het toch echt lente weer. De gemiddelde temperatuur lag zondag rond de 15 graden. Komende dagen wordt het weer alleen maar beter. Maar goed ook, het open lucht zwembad de Bercken is zondag weer geopend, en de gemeente Beesel is een ijssalon rijker.

Naast Jo’s Ijssalon, ijs- en koffiesalon het Jagershuis is er nu Senso Italiano op de markt in Reuver. De ijssalon is een heus stukje ItaliĆ« in Reuver. Afgelopen weken is er hard gewerkt aan het pand van de voormalige lingerie winkel naast cafetaria Marktzicht. Met gehele Italiaanse look is het pand klaar voor een warme zomer. Er is bij de nieuwe ijssalon naast exclusief op Italiaans ambachtelijke wijze bereid schepijs, ook Italiaanse koffiespecialiteiten en gebak te verkrijgen.

De openingstijden van Sanso Italiano zijn even niet bekend, de website en facebook-pagina zijn namelijk nog in onderhoud. Jo’s ijssalon heeft overigens vanaf dit weekend nieuwe openingstijden, namelijk van 12:00 tot 22:00.

Zwembad de Bercken is tot en met 22 juli door de week geopend van 13:00 tot 18:00 en in het weekend van 11:00 tot 18:00. Vanaf 23 juli tot en met 3 september op woensdag van 11:00 tot 20:00 en overige dagen van 11:00 tot 18:00.

sanso italiano
Foto: Facebook-pagina Senso Italiano