Reuver – Het 6×11 vastelaovesjubileum wil vastelaovendvereiniging De Windjbuujels graag met alle vastelaovendliefhebbers vieren. Dit doen ze door onder andere de reguliere Windjbuujel-activiteiten een jubileum upgrade te geven en een grote feesttent tijdens de carnaval op de markt in Reuver. Voor deze feesttent werkt vastelaovesvereiniging De Windjbuujels samen in de vorm van een coöperatie met café Ronckenstein en café-zalen de Paerssjtal.

Op maandag 20 juni ondertekenden Karin Vogels (café Ronckenstein), Harry Roelofs (café-zalen de Paerssjtal) en vastelaovesvereiniging de Windjbuujels de coöperatie-overeenkomst. Deze drie partijen participeren op gelijkwaardige wijze in de nieuwe coöperatie met de naam Windjbuujels ’66.

Het bestuur van de coöperatie Windjbuujels 66 bestaat uit: Roy Verstappen (voorzitter), Femke den Teuling-Cremers (secretaris) en Kim van Leipsig (penningmeester). Daarnaast zijn er diverse werkgroepen gevormd die samen met het coöperatiebestuur de complete realisatie van de jubileumtent inclusief het programma gaan verzorgen.

Foto : Windjbuujels Reuver
Foto : Windjbuujels Reuver