Reuver – In de avond van 5 juni heeft het VBW-Congres plaatsgevonden, waarin de Bloemist Van Het Jaar 2019 werd uitgeroepen. Samen met een groep van 10 geselecteerde bloemisten van Nederland ging Loek Natuurlijk de strijd aan voor de felbegeerde titel. Loek eindigde op de 3e plek en wint daarmee helaas niet de titel van Beste Bloemist van Nederland, maar mag zich wel met trots de Beste Bloemist van Limburg noemen.

Vanaf maart kon er fanatiek gestemd worden op de finalisten, die gevestigd zijn door heel Nederland. Een finaleplek werd bepaald door consumentstemmen, de beoordeling van de vakjury en de winkelbeoordeling van een mysteryshopper.

In de finale van de verkiezing bezocht de vakjury alle 10 de finalisten en beoordeelde ze op diverse aspecten zoals beleving, formule, teamwork, bedrijfsvoering en het toekomstbeeld. Daarnaast werd er ook gekeken naar hun social media en marketing om zo een goed beeld te krijgen van hoe zij zich lokaal positioneren.

Een mooi resultaat voor onze bloemist Loek Natuurlijk! Wij feliciteren Loek van harte en als gemeente mogen wij trots zijn op Loek en zijn vertegenwoordiging in de verkiezing Bloemist Van Het Jaar 2019.