Reuver – Op zaterdagmiddag 20 augustus vindt er een gratis tophandbal middag plaats in Optisport Sporthal de Schans in Reuver. Handbal is de laatste maanden veel in de belangstelling komen te staan dankzij de successen van onze Nederlandse handbal-dames. Een goed gegeven voor het handbal in Nederland.

Om ook de plaatselijke handballiefhebbers de kans te bieden om handbal op een hoog niveau te zien en in het kader van ons 35-jarig jubileum, heeft Hercules ’81 deze tophandbal dag georganiseerd.
H.V. Hercules’81 heeft de laatste jaren flink wat leden mogen verwelkomen en zijn in de jeugdteams nog steeds groeiende. Iets waar de vereniging trots op is.

Op zaterdag 20 augustus komen 4 topteams uitkomende in de Nederlandse Eredivisie en Duitse 3e Liga naar Reuver om daar in 2 wedstrijden tophandbal te laten zien aan het Reuverse publiek.

Het programma voor 20 augustus ziet er als volgt uit.

Heren
15.00 uur Targos Bevo – Ratingen (DE).

Dames
17.30 uur HandbaL Venlo – Vlug en Lenig

In de rust is er voor de jeugd de mogelijkheid om shoot-outs te nemen op echte eredivisie keepers.
Na de wedstrijden is er een afterparty met DJ. De gehele dag is de entree gratis.

Zowel de finale om het brons (16.30 uur) als de Olympische handbalfinale (20.30 uur) zullen live te volgen zijn in kantine van Optisport de Schans. In een van de 2 finales zullen de Nederlandse handbaldames spelen.