Reuver – Bollo, regelmatige bezoekers aan de Lommerbergen kennen de populaire mascotte beer van Landal GreenParks wel, en hij krijgt een eigen televisieserie op RTL Telekids. Samen met zijn vriendjes Saar, Bijtje en Egel is Bollo vanaf 3 oktober 2015 elke zaterdag en zondagochtend om 06.55 uur te zien op het populaire kinderkanaal. Bovendien krijgt hij een eigen app.

Bollo ontdekt wat groen kan doen
In de ‘De avonturen van Bollo’ neemt de Landal-mascotte de jonge kijkers mee in de natuur. Samen met zijn vriendjes Saar, Bijtje en Egel worden er vele avonturen beleefd. Ze gaan samen kamperen, vliegeren, schatzoeken, picknicken en nog veel meer. Op een humoristische manier leren kinderen in het programma meer over de natuur, hoe leuk het is om samen de natuur te ontdekken en hoe je elkaar kunt helpen. Er zijn 12 afleveringen gemaakt die vanaf 3 oktober 2015 elke zaterdag en zondag op RTL Telekids (RTL 8) in het blok ‘Minikids’ worden uitgezonden.

Bollo krijgt een eigen kinder-app
Behalve de lancering van de televisieserie komt er ook een speciale Bollo-app voor tablets en smartphones. In de gratis app gaan kinderen samen met Bollo en z’n vriendjes op ontdekkingsreis naar het bos en beleven aan de hand van leuke verhaaltjes samen avonturen. In de Bollo-app zijn ook de afleveringen van het TV-programma (na uitzending) zichtbaar in een speciale video-omgeving, zodat kinderen die op hun gemak kunnen terugkijken. Zowel de televisieserie als de app zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar.