Reuver – De Reuverse kroegen hebben op facebook hun programma tijdens de kermis bekend gemaakt. Groot verschil met vorige jaren, Boezzz en Bloezzz weer geopend. Al jaren ligt het pand van Boezzz leeg, onlangs het dat pand overgenomen en krijgt een nieuwe invulling.

Café Ronckenstein heeft normaliter twee tenten buiten staan, door de comeback van Boezzz zijn zij noodgedwongen een tent naar de zaal binnen te verhuizen. De wc-wagen staat namelijk voor de deur van Boezzz, die zal dit jaar op een andere plek gezet worden. Ronckenstein heeft op Facebook laten weten op drie dagen feest te hebben in de zaal, zaterdag Dj Marvin, zondag Dj Miss Charly en op maandag Dj Mauro Fuerte. In de tent begin het vrijdag met coverband “Net oet bed”. Zaterdag dj Rob, zondag Thei en Joop & Dj Maurice Janssen. Maandag de vinyl show en John Clearwater. Dinsdag sluit Frans Duijts (imitator) de kermistent. Begintijden van de dj’s/artiesten zijn niet bekend bij het maken van dit bericht.

Café Boezzz en Bloezzz heeft laten weten op vierdagen feest te hebben in de tent. Veel dj’s en de bekende Nederlandstalige zanger Henk Dissel. Vrijdag begint het om 20:00, met de dj’s N-que, Robert, Dwight Bowie en ook Dj Bix is terug op de Reuverse kermis. Zaterdag is de tent al open vanaf 15:00 met Dj’s Meastro0w, Elect Beats & Dj Bolle. Zondag vanaf 14:00 met Henk Dissel (tijd optreden onbekend) en 100%NL Dj Lex Gaarthuis. Maandag vanaf 14:00 met Dj’s Jägerstrike, Elect Beats & Bix. De aangegeven tijden zijn de opening van de tent, welke volgorde en tijden de dj’s draaien zijn niet bekend bij het maken van dit bericht.

Ook Café Friends heeft dit jaar live muziek, op dinsdag vanaf 20:00 “Ted’s Road Show’. Afkomstig uit Engeland bekend om country, folk & blues. Muziek van o.a JJ Cale, Neil Young, BB King, Johnny Cash, Howling Wolf, CCR & Muddy Waters.