Reuver (Inzending) – Heb je altijd al een keer op een judomat willen staan om in een stoer judopak worpen en grepen te oefenen? Dat kan op zaterdag 10 september, dan organiseert Judo Club Reuver een Open Dag waarbij iedereen die belangstelling heeft in Judo kan kennismaken met onze sport.

Sinds 1970 verzorgt Judo Club Reuver wekelijks judotrainingen voor jong en oud. Onder deskundige leiding van gediplomeerde judoleraren wordt op zowel recreatief als op wedstrijdniveau judo les gegeven. Door judo te beoefenen bouw je een goede conditie en een gezond en sterk lichaam op. Maar om judo te beoefenen hoef je niet beresterk te zijn. Tijdens de judolessen leer je niet alleen judotechnieken, maar wordt je ook geleerd hoe je op een slimme manier je eigen kracht – maar ook die van je tegenstander – kunt gebruiken!

De opvoedkundige waarden van judo zijn alom bekend. Bij Judo Club Reuver hebben we respect hoog in het vaandel staan en dit wordt op spelenderwijs in de lessen aangeleerd. Leren door te stoeien met elkaar. Tijdens de judolessen besteden wij behalve het aanleren van judotechnieken veel aandacht aan normen en waarden als respect, zelfvertrouwen, (zelf)beheersing, weerbaarheid, discipline, samenwerken en het allerbelangrijkste: plezier in het bewegen.

Wil je dit zelf eens uitproberen? Dan zien we jou graag zaterdag 10 september op de judomat in onze dojo (oefenzaal) aan de Lindelaan 1 in Offenbeek (gymzaal naast basisschool De Meander). Wij hebben diverse judopakken klaar liggen, maar neem voor de zekerheid een ruim zittend jogging/trainingspak, het liefst zonder knopen en ritssluiting.

DE VERSCHILLENDE LESTIJDEN ZIJN:

leeftijd 5 – 6 jaar van 9:00 – 9:45 uur
leeftijd 6 – 7 jaar van 9:45 – 10:30 uur
leeftijd 8 – 9 jaar van 10:30 – 11:15 uur
leeftijd 10 – 11 jaar van 11:15 – 12:15 uur leeftijd 12 – 15 jaar van 12:30 – 13:30 uur leeftijd vanaf 16 jaar van 13:30 – 14:30 uur