Offenbeek –  Onder het motto “Muziek is Sjiek” organiseert het Philharmonisch Gezelschap Reuver voor de derde keer een muzikale middag voor jong (en oud) op het plein voor de Schakel te Reuver.

De kinderen uit de groepen 5 en 6 van de basisscholen de Triolier, Meander en Bösdael krijgen een aantal muzieklessen, gegeven door docenten van Stichting Cultuurpad. Hierbij worden liedjes met muziekinstrumenten en zang op allerlei manieren enthousiast ingestudeerd.

Op zondag 25 september geven deze kinderen samen met de harmonie een spetterend concert.

Hiermee wordt de serie muzieklessen op een mooie manier afgesloten.
De aanvang is om 13.30 uur en het concert zal ongeveer een uur duren. Tijdens het concert zullen de kinderen in het zonnetje staan. Na afloop van het concert worden er leuke muzikale workshops georganiseerd waaraan alle kinderen gratis kunnen meedoen. Voor jong en oud zal dan genoeg te doen zijn.

De locatie is het plein voor de Schakel dat voor deze middag gezellig zal worden ingericht.

Bij slecht weer wordt het hele programma verplaatst naar binnen, zodat het muziekfeest altijd door kan gaan, maar vooralsnog gaan we uit van mooi weer!!!!

We nodigen behalve de kinderen, ouders/verzorgers, opa’s en oma’s en verdere kennissen ook iedereen met belangstelling voor muziek  van harte uit om bij het concert op 25 september aanwezig te zijn en te genieten van de muziek, want:  Muziek is sjiek!