Reuver – Bakker Bart Reuver is wederom een van de trotse regiowinnaars geworden in de vierde en laatste ronde van de Bakker Bart-winkelcompetitie ‘Bart, Beter, Best’. Maar dat is niet het enige. De winkel heeft de afgelopen maanden zo goed gepresteerd dat zij vanuit de regio gaan deelnemen aan de grote landelijke finale, waarin ze gaan strijden om de titel ‘Beste Bakker Bart 2015’.

Bakker Bart ondernemers Har en Nicole Kessels: “We hebben samen met ons wínkelteam heel hard gewerkt de afgelopen maanden. We zijn enorm trots op de uitslag, dit is echt het beste compliment dat we konden krijgen“.

De Bakker Bart-winkelcompetitie, is in juni dit jaar van start gegaan. Algemeen directeur Herbert
Schalkwijk: “Met Bart, Beter, Best willen we de ruim 170 winkels motiveren om zich elke dag volop in te zetten voor onze klanten. De competitie heeft tot op de dag van vandaag al een hoop losgemaakt in het land. Het wordt steeds spannender en het niveau van de winkels stijgt. Het is een hele prestatie om als finalist te eindigen. Ik wil Har en Nicole, maar ook het team feliciteren met deze geweldige uitslag en natuurlijk alvast heel veel succes wensen in de finale“.

Ronde 4
In de vierde ronde werd de winkel beoordeeld op de thema’s vol, vers, schoon en welkom. Vol in de zin van productbeschikbaarheid, vers in de zin van op elk moment van de dag de meest verse producten, schoon in de zin van een opgeruimde en hygiënische winkel en welkom in de zin van klantgericht- en gastvrijheid.

De competitie Bart, Beter, Best
De Bakker Bart winkelcompctitie is een interne winkelwcdstrijd die op 1 juni j.l. van start is gegaan. De winkels gaan met elkaar de strijd aan om de titel ‘Beste Bakker Bart 2015’. De competitie bestaat uit 4 competitierondes en een grote finaleronde. De winkels strijden binnen hun eigen regio en worden beoordeeld door speciale juryteams en de consument. Na ronde 4 worden de 3 beste winkels per regio verkozen. De 18 winkels uit 6 regio’s mogen zich vervolgens opnieuw gaan bewijzen in de spannende finale, die start op maandag 9 november. Eind dit jaar, 12 december 2015, wordt de overall winnaar bekendgemaakt tijdens een groot eindfeest voor alle medewerkers van Bakker Bart.