Reuver – Op donderdag 19 november organiseert v.v. De Windjbuujels een informatie-avond voor optochtdeelnemers. De informatie-avond is voor individuen en groepen die graag aan een carnavalsoptocht willen deelnemen maar niet weten waar en hoe ze moeten beginnen. Ook carnavalisten die in het verleden aan een optocht hebben meegedaan maar nog tips kunnen gebruiken, zijn van harte welkom.

De informatie-avond bestaat uit een vijftal korte presentaties en voldoende ruimte om na afloop aan de optochtexperts vragen te stellen. Tijdens de vijf presentaties gaan we in op de bouw van een praalwagen, worden de risico’s en aansprakelijkheid van een optochtvoertuig uitgediept, zoomen we in op het proces van idee naar uitvoering voor groepen en komt het optocht- en juryregelement aan bod. Na afloop van de presentaties is er genoeg tijd om rechtstreeks vragen te stellen aan de specialisten.

De informatie-avond start om 20.00 uur op donderdag 19 november aanstaande bij Café-Zalen de Paerssjtal. Iedereen is welkom. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.