Parijs – Twee Reuvernaren die bij het voetbal stadion in Parijs waren vrijdagavond, zijn door het oog van de naald gekropen. De twee waren aan het werk voor The Merchandise Company tijdens de oefenwedstrijd van Frankrijk – Duitsland in Parijs. Zij stonden buiten het stadion met een trailer merchandise toen terroristen bewapend met bomgordels het stadion probeerde binnen te dringen, toen dat niet lukte renden ze weg in de richting van de trailer, op enkele tientallen meters afstand bliezen ze zich zelf op. Na de ontploffingen wisten de twee zich in veiligheid te brengen, Roger Hermans, eigenaar van het bedrijf laat weten dat de twee ongedeerd zijn en mochten in de middag de stad verlaten.

Terwijl het drama in Parijs zich voltrok had Roger ook nog twee trailers in Brussel staan bij een vol stadion. Donderdag waren ze nog bij een optreden van Andre Rieu in een volle zaal in Parijs is geweest.

De twee arriveerde zaterdagavond laat in Swalmen, in de loop van zondag gaat Roger met de twee praten over de gebeurtenis en ervaring. Het bedrijf komt vaak in actie bij grote evenementen in Europa, ook bij het stadion in Parijs staan vaker trailers van The Merchandise Company.