Reuver – Nog enkele nachten slapen en dan is het zover, Sinterklaas zal Nederland gaan bezoeken. Hij heeft het ontzettend druk, maar wij hebben hem gevraagd of er ook nog tijd over is om naar Reuver te komen. In een reactie geeft Sinterklaas aan: “Natuurlijk kom ik naar Reuver! Ik vind het prettig dat ik na de lange bootreis en aankomst in Nederland even kan uitrusten in de trein. Dat is een heerlijk moment om even na te denken. Welke pakjes moeten bijvoorbeeld naar Reuver. Daar wonen Floor, Tren, Guusje, Sem, Finn, Luuk, Sophie, Saar en nog vèèl meer kinderen! De pakjes moeten natuurlijk wel bij de juiste kinderen komen.”
Verder vroeg Sinterklaas: “Wie staat er op het station als burgemeester? Petra Dassen is weg, Wil Rutten is tijdelijk en Bob Vostermans zal pas volgend jaar gaan beginnen. Ik hoop wel dat er iemand met een burgemeestersketting op het station staat!”
Er zal dus nog gezocht moeten worden naar een oplossing. Wie zal de sint en zijn pieten opwachten op het station? Kom op zondag 17 november kijken. Wij hebben afgesproken dat Sinterklaas met de trein van 13:45 zal arriveren. Samen lopen we dan naar het Raadhuisplein, waar jullie allemaal de kans krijgen om tekeningen aan sinterklaas of een van de pieten te geven. Wij maken er met zijn allen een te gek feestje van voor Sinterklaas. Wij hopen dat jij er ook bij bent !

Rond 15.00 uur zal de Sint met zijn Pieten weer afscheid nemen.
Het geheel zal worden opgeluisterd met muzikale klanken van Joekskapel de Gresbuus.
De organisatie is dit jaar wederom in handen van Jong Nederland Reuver-Offenbeek.